Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hägglunds IoFK

Följ

Hägglunds IoFK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Hägglunds IoFK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Hägglunds IoFK
Adress Kansliet, Sportvägen 4
Postadress 89142 Örnsköldsvik
E-post info@hagglundsfotboll.se
Orgnr 889600-0935
Swish 1234640819
Kontonr Pg: 340596-6
Öppettider SWISH-nummer Kafeterian 1234640819

Om Hägglunds IoFK

Hägglunds IoFK - Hägglunds Idrotts och FotbollsKlubb bildades 1935 som en förening som skulle aktivera de anställda på företaget AB Hägglunds & Söner som ligger i Gullänget (idag delat i tre företag; BAE Systems, Bosch Rexroth och MacGregor).

Under åren har föreningen vuxit allt eftersom och vi har i huvudsak sysslat med fotboll, skidor, orientering och gymnastik. Sedan 2013 tillbaka erbjuder vi fotboll och gymnastik. Skidor och orientering har bildat egna föreningar.

Vår hemmaarena är anrika Bussbyvallen som ligger i Gullänget (Örnsköldsvik) där vi har 3 gräsplaner, 1 grusplan, omklädningsrum, kafeteria och vårt kansli.

Vi är ungefär 800 medlemmar, har cirka 400 fotbollsspelare i ungdomsverksamhet. Vi är cirka 90 ledare med olika funktioner i föreningen.


Våra "flaggskepp" under åren
Föreningen har under årens lopp fostrat en hel del fantastiska fotbollsspelare, såsom Malin Moström, Frida Östberg och Sofia Jakobsson.


Vår policy
Vår policy hittar ni under länken Dokument.